פטוצ'יני עם חמישה תבלינים חזיר וגזר
אם יש לכם רוטב סויה, אטריות ביצה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin עם גזר גמדי קלוי, Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin עם גזר גמדי קלוי, ו Spice Glazed גזר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החזיר לפרוסות 1/2 אינץ ' ולשטח אותם עם העקב של היד שלך.
מפזרים את החזיר עם 1/8 כפית כל מלח ופלפל ו 1/4 כפית אבקת חמישה תבלינים. במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון. מבשלים את החזיר, בשתי קבוצות במידת הצורך, עד שזה עתה נעשה, על 1 דקה לכל צד.
הסר את החזיר מהמחבת, תן לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך אותו לרצועות.
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על חום מתון.
מוסיפים את הגזר והסוכר ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות. מערבבים את הבצל הירוק, שום, זנגביל, ו jalapeo. לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות יותר.
מוסיפים את המרק, רוטב סויה, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית אבקת חמישה תבלינים ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, על 4 דקות. מערבבים את החזיר וכל מיץ שנצבר ולהסיר את הרוטב מהחום.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הפטוצ ' יני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
המלצת יין: יין לבן יבש אך ארומטי יעבוד יפה עם חזיר קל, כמו גם את הטעמים האסרטיביים של זנגביל טרי התבלינים סיניים. נסה ריזלינג יבש או מאלזס בצרפת או מקליפורניה.