פטוצ'יני עם כרוב ניצנים וצנוברים
פטוצ'יני עם כרוב ניצנים וצנוברים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. סע לחנות ולאסוף כרוב ניצנים, ליווי: parmigiano-רג'יאנו, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו כרוב ניצנים עם צנוברים, כרוב ניצנים עם דומדמניות וצנוברים, ו כרוב ניצנים עם מיורן וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס כרוב ניצנים במעבד מזון מצויד בדיסק חיתוך.
מבשלים פטוצ ' יני בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
בינתיים, מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני עד הקצף שוככת, ואז לבשל צנוברים, ערבוב, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים כרוב ניצנים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ואז לטגן על חום בינוני-גבוה עד רך משחימים קלות, על 4 דקות.
להזמין 1/2 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה ולהוסיף מחבת, זורק עם מספיק מים שמורים כדי להרטיב.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה ›