קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פטוצ'יני עם עגל, אפונה ונענע

פטוצ'יני עם עגל, אפונה ונענע
גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פטוצ'יני עם אפונה ונענע, פטוצ'יני ברוטב עגל מלוח, ו פטוצ'יני עם אפונה מרוסקת (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה עם 1 כף השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את העגל ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, פונים, עד הרגע, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
הסר.
4
להפחית את החום נמוך למדי.
5
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן בצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את ורמוט ולאחר מכן מרק ושמנת; להביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את האפונה ואת החום דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מוסיפים את הבשר עם כל מיצים שנצברו ואת הנותרים 3/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fettucine עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
ניקוז. לזרוק עם הרוטב, פלפל, הנותרים 1 כף חמאה, ואת מנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
בואו לשבת במשך 2 עד 3 דקות, כך הפסטה סופג חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
טעם מנטה טרי: מנטה מתחיל לאבד טעם ברגע שהוא הרים. גם אם החבורה אתה משתמש נראה בסדר, זה אולי כבר הרים מספיק זמן לפני כך שהטעם הוא חלש. תטעם את הרוטב, ואם תרצה, תוסיף עוד מנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
המלצת יין: ויניו ורדה קלה וחומצית מפורטוגל או סוביניון בלאן מעמק לואר בצרפת, כגון פוילי-פום, תשקף את הטעם המרענן של המטבעה.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)