קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פטוצ'יני עם עגל, אפונה ונענע

פטוצ'יני עם עגל, אפונה ונענע
גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פטוצ'יני עם אפונה ונענע, פטוצ'יני ברוטב עגל מלוח, ו פטוצ'יני עם אפונה מרוסקת (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה עם 1 כף השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את העגל ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, פונים, עד הרגע, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
הסר.
4
להפחית את החום נמוך למדי.
5
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן בצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את ורמוט ולאחר מכן מרק ושמנת; להביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את האפונה ואת החום דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מוסיפים את הבשר עם כל מיצים שנצברו ואת הנותרים 3/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
8
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fettucine עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
ניקוז. לזרוק עם הרוטב, פלפל, הנותרים 1 כף חמאה, ואת מנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
בואו לשבת במשך 2 עד 3 דקות, כך הפסטה סופג חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
טעם מנטה טרי: מנטה מתחיל לאבד טעם ברגע שהוא הרים. גם אם החבורה אתה משתמש נראה בסדר, זה אולי כבר הרים מספיק זמן לפני כך שהטעם הוא חלש. תטעם את הרוטב, ואם תרצה, תוסיף עוד מנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
המלצת יין: ויניו ורדה קלה וחומצית מפורטוגל או סוביניון בלאן מעמק לואר בצרפת, כגון פוילי-פום, תשקף את הטעם המרענן של המטבעה.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)