פטוצ'יני עם עגל, אפונה ונענע
גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פטוצ'יני עם אפונה ונענע, פטוצ'יני ברוטב עגל מלוח, ו פטוצ'יני עם אפונה מרוסקת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה עם 1 כף השמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את העגל ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, פונים, עד הרגע, על 1 דקה בסך הכל.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן בצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את ורמוט ולאחר מכן מרק ושמנת; להביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 4 דקות.
מוסיפים את האפונה ואת החום דרך, על 1 דקה.
מוסיפים את הבשר עם כל מיצים שנצברו ואת הנותרים 3/4 כפית מלח.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fettucine עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
ניקוז. לזרוק עם הרוטב, פלפל, הנותרים 1 כף חמאה, ואת מנטה.
בואו לשבת במשך 2 עד 3 דקות, כך הפסטה סופג חלק מהרוטב.
טעם מנטה טרי: מנטה מתחיל לאבד טעם ברגע שהוא הרים. גם אם החבורה אתה משתמש נראה בסדר, זה אולי כבר הרים מספיק זמן לפני כך שהטעם הוא חלש. תטעם את הרוטב, ואם תרצה, תוסיף עוד מנטה.
המלצת יין: ויניו ורדה קלה וחומצית מפורטוגל או סוביניון בלאן מעמק לואר בצרפת, כגון פוילי-פום, תשקף את הטעם המרענן של המטבעה.