פטוצ'יני עם פטריות, בשר חזיר ורוטב ורדים
פטוצ'יני עם פטריות, בשר חזיר ורוטב רוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, בזיליקום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה די טוב. נסו עוף מהיר ואור + פטוצ'יני פטריות, פטוצ'יני פרימוורה עם רוטב לימון, ו פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת Gorgonzola (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה, להמס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד מתרכך. מערבבים את הפטריות פרוסות אורגנו, בזיליקום, ופטרוזיליה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מן הפטריות התאדה.
מוסיפים את חתיכות בשר חזיר ומבשלים עוד 4 עד 5 דקות.
יוצקים את השמנת הכבדה ומביאים לרתיחה. מערבבים לאט ברוטב הספגטי ופלפל אדום מרוסק ממזג אותו לתוך השמנת. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מצטמצם בשליש ועבה.
מניחים פטוצ ' יני על צלחות ומצקת אפילו חלקים של רוטב מעל.