פטוצ'יני עם פסטו
אם יש לכם שמן זית, שום, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אגוז מקדמיה-פסטו פטוצ'יני, פטוצ'יני שרימפס פסטו, ו פטוצ'יני עם תרד פסטו.
הוראות
סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף הראשון 7 מרכיבים. תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד מדי פעם. הניחו בצד את תערובת הבזיליקום.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מוסיפים תערובת בזיליקום, וזורקים בעדינות.