פטוצ'יני עם קישואים
פטוצ'יני עם קישואים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו יוק (פטוצ'יני עוף), פטוצ'יני אלפרדו אני, ו בולונז פטוצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, הכינו את הירקות. במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל, שום, קישואים ופלפלים; לטגן 5 דקות.
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל קאיין. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות, או עד ירקות הם במכרז פריך.
יוצקים ירקות על פסטה חמה.