קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פטוצ'יני עם רוטב פלפל אדום שמנת-פטה

פטוצ'יני עם רוטב פלפל אדום שמנת-פטה
פטוצ'יני עם רוטב פלפל אדום שמנת-פטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, שמן זית, פטוצ'יני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני ברוטב פלפל אדום קלוי, פטוצ'יני ברוטב שמנת, ו פטוצ'יני ברוטב עגבניות שמנת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מטגנים בצל ושום עד רך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים פלפלים קלויים וקמח עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
5
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
6
מניחים תערובת בקערה של מעבד מזון עם מלאי וכל אבל 2 כפות של פטה. תהליך עד משולב וחלק, על 30 שניות. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה. לזרוק פסטה עם רוטב, הוספת מי פסטה על ידי כף, במידת הצורך. הרוטב צריך להיצמד יפה לפסטה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחלקים בין קערות פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מפזרים פטרוזיליה וגבינת פטה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר