קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

גביעי ביצי צ'וריסו

גביעי ביצי צ'וריסו
כוסות ביצי צ'וריסו דורשות כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.65 דולר למנה. בבמנה עיקרית זו יש 431 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. אם יש לכם חלב, מלח, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביצה וצ'וריסו בולילו , תבשיל ביצת צ'וריסו , ואפיית צ'וריסו וביצה .

הוראות

1
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
צ'וריסו קלוף מהקליפה וחתוך לקוביות דקותצ'וריסו קלוף מהקליפה וחתוך לקוביות דקות
2
מחמאה תבנית מאפינס בגודל רגיל עם 12 כוסות מאפינס או 2 כוסות (6-מאפין).
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים1/2 עד 2/3 כוס גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטהבישול פולנטה
1
בסיר ציר בינוני על אש בינונית מביאים את החלב והציר לבעבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בזמן שהנוזלים מתחממים מניחים מחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה עם סיבוב אחד של מחבת שמן זית, בערך 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הצ'וריסו ומבשלים עד לפריכות של 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
4
לאחר שהנוזלים מגיעים לבעבוע טורפים באיטיות את הפולנטה וממשיכים להקציף עד שהיא מתחילה להסמיך ולהידמות לשיבולת שועל חמה כ-3 עד 4 דקות. מכבים את האש ומוסיפים פנימה גבינה, פטרוזיליה קצוצה, 2 כפות חמאה וצ'וריסו פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
שיבולת שועלשיבולת שועל
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פולנטהפולנטה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים את הפולנטה לתבניות המאפינס, 1/2 מהדרך במעלה גביע המאפינס.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
6
לאחר מילוי כל הכוסות, יוצרים גומה עם גב הכף על ידי דחיפה של הפולנטה כלפי מעלה בצד עד שהיא מגיעה לשוליים העליונים של תבנית המאפינס. הבאר תהיה גדולה יחסית אבל זה בסדר, אתה רוצה שלביצה יהיה מקום קינון קטן כדי שהיא לא תעלה על גדותיה מהפח. לאחר שהכנתם את כל הבארות, פצחו ביצה לכל אחת מהכוסות המלאות בפולנטה. מתבלים את החלק העליון של הביצים בקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פולנטהפולנטה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
7
מעבירים לתנור ואופים 20 דקות; החלמון עדיין יהיה מעט נוזלי. בסיום, מוציאים מהתנור ומניחים לשבת. מפעילים סכין חמאה קטנה מסביב לשולי הפולנטה כדי להשתחרר מדפנות תבנית המאפינס. מוציאים אותם בעדינות מתבניות המאפינס בעזרת מזלג או סכין ומגישים בציפוי או על מגש.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
בישול פולנטהבישול פולנטה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור