גביעי ביצי צ'וריסו
כוסות ביצי צ'וריסו דורשות כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.65 דולר למנה. בבמנה עיקרית זו יש 431 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. אם יש לכם חלב, מלח, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביצה וצ'וריסו בולילו , תבשיל ביצת צ'וריסו , ואפיית צ'וריסו וביצה .
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
מחמאה תבנית מאפינס בגודל רגיל עם 12 כוסות מאפינס או 2 כוסות (6-מאפין).
בסיר ציר בינוני על אש בינונית מביאים את החלב והציר לבעבוע.
בזמן שהנוזלים מתחממים מניחים מחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה עם סיבוב אחד של מחבת שמן זית, בערך 1 כף.
מוסיפים את הצ'וריסו ומבשלים עד לפריכות של 2 עד 3 דקות.
לאחר שהנוזלים מגיעים לבעבוע טורפים באיטיות את הפולנטה וממשיכים להקציף עד שהיא מתחילה להסמיך ולהידמות לשיבולת שועל חמה כ-3 עד 4 דקות. מכבים את האש ומוסיפים פנימה גבינה, פטרוזיליה קצוצה, 2 כפות חמאה וצ'וריסו פריך.
יוצקים את הפולנטה לתבניות המאפינס, 1/2 מהדרך במעלה גביע המאפינס.
לאחר מילוי כל הכוסות, יוצרים גומה עם גב הכף על ידי דחיפה של הפולנטה כלפי מעלה בצד עד שהיא מגיעה לשוליים העליונים של תבנית המאפינס. הבאר תהיה גדולה יחסית אבל זה בסדר, אתה רוצה שלביצה יהיה מקום קינון קטן כדי שהיא לא תעלה על גדותיה מהפח. לאחר שהכנתם את כל הבארות, פצחו ביצה לכל אחת מהכוסות המלאות בפולנטה. מתבלים את החלק העליון של הביצים בקצת מלח ופלפל.
מעבירים לתנור ואופים 20 דקות; החלמון עדיין יהיה מעט נוזלי. בסיום, מוציאים מהתנור ומניחים לשבת. מפעילים סכין חמאה קטנה מסביב לשולי הפולנטה כדי להשתחרר מדפנות תבנית המאפינס. מוציאים אותם בעדינות מתבניות המאפינס בעזרת מזלג או סכין ומגישים בציפוי או על מגש.