פטוצ'יני עם שמן זית, שום ופלפל אדום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. נסו פטוצ'יני עם שמן זית, שום ופלפל אדום, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף 2 כפות שמן; מערבולת מעיל.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפלפל.
להביא 6 ליטרים מים 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים פסטה; מבשלים 8 דקות או עד כמעט אל דנטה.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה חמה, נוזל בישול שמור, נשאר 1/4 כפית מלח, וגבינה לתערובת שום. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד פסטה הוא אל דנטה, משליך לשלב.
מניחים 1 1/2 כוסות פסטה על כל אחד 4 צלחות; לטפטף כל מנה עם 1 1/2 כפיות שמן זית.