קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני עם שמן זית, שום ופלפל אדום

פטוצ'יני עם שמן זית, שום ופלפל אדום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. נסו פטוצ'יני עם שמן זית, שום ופלפל אדום, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
2
להוסיף 2 כפות שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום.
5
להביא 6 ליטרים מים 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים פסטה; מבשלים 8 דקות או עד כמעט אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים פסטה חמה, נוזל בישול שמור, נשאר 1/4 כפית מלח, וגבינה לתערובת שום. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד פסטה הוא אל דנטה, משליך לשלב.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהחום.
10
להוסיף פטרוזיליה; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
11
מניחים 1 1/2 כוסות פסטה על כל אחד 4 צלחות; לטפטף כל מנה עם 1 1/2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך