קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

מבשלים את הספר: שום ופלפל שחור סרטני צדפים רכים

מבשלים את הספר: שום ופלפל שחור סרטני צדפים רכים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 474 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, קמח אורז, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו סרטנים רכים עם תבלין תירס, ירקות שדה ורוטב פלפל אדום קלוי, סרטנים רכים מתובלים, ו בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר עמוק וכבד במכסה כשליש מלא בשמן, ומחממים אותו עד שמד חום עמוק קורא 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, לשלב את קמח האורז, מלח, פלפל, ושום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שים את רוטב הדגים בקערה קטנה. טובלים כל חתיכת סרטן לזמן קצר מאוד לתוך רוטב הדגים, בעדינות מתנערים עודף, ולאחר מכן לתוך תערובת קמח אורז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
קמח אורזקמח אורז
סרטןסרטן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
לגלגל את הסרטן ולנער את כל קמח נוסף. תניח בצד. חזור על תהליך זה, עד שכל חצאי הסרטן הם חפרו.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סרטןסרטן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
כאשר השמן מגיע 191°, בעדינות להניח את הסרטנים, בצד העליון למטה, בשמן. אין לצופף את הסיר - במידת הצורך, לטגן אותם בקבוצות-ולהשתמש במכסה לפי הצורך כאשר הסרטנים מתווספים לראשונה לשמן כדי למנוע התזה. לאחר 1 עד 2 דקות, כאשר הסרטנים הם חום זהוב, להפוך אותם ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מסננים על שקיות נייר חומות נקיות ולאכול חמות.