מבשלים את הספר: שום ופלפל שחור סרטני צדפים רכים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 474 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, קמח אורז, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו סרטנים רכים עם תבלין תירס, ירקות שדה ורוטב פלפל אדום קלוי, סרטנים רכים מתובלים, ו בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר עמוק וכבד במכסה כשליש מלא בשמן, ומחממים אותו עד שמד חום עמוק קורא 375 ° F.
בינתיים, לשלב את קמח האורז, מלח, פלפל, ושום בקערה בינונית.
שים את רוטב הדגים בקערה קטנה. טובלים כל חתיכת סרטן לזמן קצר מאוד לתוך רוטב הדגים, בעדינות מתנערים עודף, ולאחר מכן לתוך תערובת קמח אורז.
לגלגל את הסרטן ולנער את כל קמח נוסף. תניח בצד. חזור על תהליך זה, עד שכל חצאי הסרטן הם חפרו.
כאשר השמן מגיע 191°, בעדינות להניח את הסרטנים, בצד העליון למטה, בשמן. אין לצופף את הסיר - במידת הצורך, לטגן אותם בקבוצות-ולהשתמש במכסה לפי הצורך כאשר הסרטנים מתווספים לראשונה לשמן כדי למנוע התזה. לאחר 1 עד 2 דקות, כאשר הסרטנים הם חום זהוב, להפוך אותם ומבשלים עוד 2 דקות.
מסננים על שקיות נייר חומות נקיות ולאכול חמות.