פטוצ'יני פרימוורה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים ברוקולי והבא 3 מרכיבים; לטגן 2 דקות.
מוסיפים קישואים, פלפל אדום מתוק וגזר; מטגנים 2 דקות או עד שהירקות פריכים.
מערבבים מרק עוף ויין; מוסיפים ירקות במחבת. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 2 דקות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
להוסיף תערובת ירקות וגבינה; לזרוק בעדינות.