ניתן להכין את המתכון פטוצ'יני פרימוורה בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ טעם הבית דורש קליפת לימון, בצל ירוק, אפונה וטימין. עם כפית ציון 59%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה.
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתוך 12 אינץ'. מחבת טפלון, הקפיצו פלפל אדום בשמן למשך 3 דקות או עד שהוא רך פריך. מערבבים פנימה את העוף, הבצל, האספרגוס, המרק, מיץ הלימון, המלח, הטימין וקליפת הלימון. מבשלים 1 דקה או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פטוצ ' יני
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים אפונה; מטגנים במשך 1 דקה או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת עוף. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהוא מסמיך והעוף כבר לא ורוד.