פטוצ'יני שרימפס וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שרימפס & ברוקולי פטוצ'יני. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 25 . גשו לסופר וקנו אבקת שום, חלב, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פטוצ'יני שרימפס וברוקולי, פטוצ'יני ברוקולי, ו פטוצ'יני עוף ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ממרח גבינת שמנת, חלב, גרידת לימון, מיץ ותבלינים עד מעורבב.
מבשלים פסטה בסיר גדול כפי שמכוון על החבילה, השמטת מלח והוספת ברוקולי למים הרותחים במשך 3 דקות האחרונות.
מבשלים ומערבבים שרימפס ושום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 2 עד 3 דקות. או עד שהחסילונים מתחממים דרכם.
מוסיפים תערובת גבינת שמנת; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך.
מוסיפים פסטה לתערובת שרימפס; מערבבים קלות. למעלה עם עגבניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.