פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת Gorgonzola
פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם כמה עלים מרווה, מלח, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו רול-אפ לזניה תרד ופטריות עם רוטב שמנת Gorgonzola, פטוצ'יני עם פנקטן ורוטב עגבניות, ו פטוצ'יני ברוטב עגבניות חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מים לרתיחה עבור פסטה, מי מלח ומבשלים פסטה אל דנטה.
מחממים חמאה בסיר רוטב גדול עם חמאה, מוסיפים שום, מבשלים 2 דקות ואז מקציפים בקמח, מבשלים 1 דקה.
להקציף במלאי ואז שמנת, להביא בועה ומערבבים Gorgonzola, על 2 דקות עד מותך. מערבבים מרווה וקצת פלפל ומבשלים 3 דקות יותר.
בקערה הגשה לזרוק פסטה חמה עם רוטב ותרד טרי לנבול פנימה