קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות108
ציון בריאות0
מגזין

פטיפורים

פטיפורים
פטיפורים דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה משמש 108. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם תמצית שקדים, ביצים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו פטיפורים, פטיפורים, ו פטיפורים קלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מברשת 3 (12 1/2 על ידי 9 אינץ') גליונות אפייה מעוטרים (הידוע גם בשם מחבתות גיליון רבעון) עם חמאה מומסת. קו המחבתות עם נייר קלף, משאיר כמה סנטימטרים של overhang בצדדים מנוגדים. חמאה החלק העליון של נייר הקלף גם כן, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את הדבק שקדים וסוכר על מהירות בינונית עד משולב היטב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מוסיפים את תמצית השקדים. בערך לחתוך את חמאת טמפרטורת החדר לתוך טפיחות בהדרגה להוסיף את הדבק שקדים-תערובת סוכר. הכה עד אור ורך, על 2 דקות, גירוד את הצדדים של הקערה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
ממרח שקדיםממרח שקדים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכות לשלב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
מוסיף את הקמח והמלח ומכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
8
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין דפי האפייה מוכנים, על 2 1/4 כוסות כל גיליון, מחליק את הבלילה החוצה עם מרית אופסט. הקש בעדינות על תבנית האפייה על השולחן כדי להסיר כל כיסי אוויר בבלילה. כיסי אוויר יגרמו חורים בעוגה האפויה ולתת מבט מרופט למוצר המוגמר.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים עד רק להגדיר, אבל לא השחמה, 15 עד 20 דקות. תנו לסדינים האפייה סיבוב באמצע האפייה, אחרי כ-8 דקות, אפילו לאפייה, במידת הצורך, אבל אל תדאגו יותר מדי כי אנחנו מכסים את העוגות. מבחן עם קיסם או שיפוד ואם נקי, להסיר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
10
כדי להקל על הריבה להתפשט ולמנוע קריעת העוגה, מחית ריבת פטל במעבד מזון. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. הפעל שכבת עוגה 1 החוצה על תבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
מורחיםמורחים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מורחים חצי מריבת הפטל בשכבה זוגית על העוגה. בזהירות להעיף את העוגה מתוך תבנית אפייה העליון עם שכבת עוגה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
מורחים עם הריבה הנותרת. בזהירות להעיף את השכבה הסופית מתוך תבנית האפייה העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מניחים פיסת נייר קלף על השכבה הסופית והחלק העליון עם תבנית אפייה שנייה. לשקול עם 2 פחיות גדולות (28 אונקיות). צ ' יל במקרר לפחות 1 שעה ועד לילה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
הסר את העוגה מהמקרר לחתוך לריבועים 1 אינץ'.
15
מניחים על מדפים תיל מעל 2 גיליונות אפייה לפחות, משאיר לפחות 1 אינץ ' בין כל חתיכת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
מניחים את כל המלוכנים הכהים בתוך קערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים, עם החלק התחתון של הקערה לא נוגע במים, עד pourable. אתה צריך בערך 8 כוסות בסך הכל. אתה תהיה באמצעות כ 1 כף גדושה הדובדבן על כל אחד. בזהירות מניחים עוגה חתוכה על מזלג שוקולד / dipper (או מזלג קטן).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
17
מניחים את העוגה על הדובדבן וכפית הדובדבן על העוגה. אם העוגה נופלת לתוך הדובדבן, בזהירות להרים אותו עם הכף שלך ולמקם בחזרה על המזלג/דיפר שלך.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
18
מניחים בחזרה על מתלה חוט באמצעות דיפר אחר או מזלג להחליק על מתלה חוט. למעלה עם דראגים דקורטיביים, לפי הצורך. חזור עם הדובדבן והעוגות שנותרו. לחלופין, עבור כל ציפוי צבוע, להגדיר 3 מדפים קירור על גיליונות אפייה ולחלק את חתיכות עוגה לחתוך באופן שווה בין המדפים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
19
יוצקים את הציפוי הכהה לאט על חתיכות העוגה. אם אתה צריך ציפוי נוסף, פשוט להסיר את מתלה הקירור, לגרד את הזיגוג העודף מסדין האפייה, להמיס או מיקרוגל עד pourable לגעת בכל אזור כי ציפוי לא מעיל בפעם הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
מיקרוגלמיקרוגל
20
בואו לעמוד עד שנקבע, על 30 דקות בטמפרטורת החדר או לכסות ולמקם במקרר עד 1 שבוע עד מוכן לשרת.
21
שים את הפטל שלך ו 1/4 כוס מים בסיר על חום בינוני. ברגע שהוא רותח, מכסה חלקית ומבשל 8 עד 10 דקות. להעביר את תערובת ברי דרך טחנת מזון ולמדוד את הנוזל שנותר. אתה צריך 3 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
פירות יערפירות יער
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
22
הוסף עוד מים אם אין מספיק.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
23
שים את ברי נוזלי לתוך סיר חדש על חום בינוני ולהביא לרתיחה שוב. ברגע שהוא מתבשל, התחל להוסיף את הסוכר שלך במרווחים של 1/2 כוס. תן לו מערבבים לשלב ולהביא אותו בחזרה לרתיחה לפני הוספת סוכר 1/2 הכוס הבא. לאחר הוספת כוס 1/2 האחרונה, להביא את הנוזל ל 216 ל 218 מעלות F על מדחום ממתקים. מערבבים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
24
תן לזה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני השימוש. אם לא משתמשים מיד, להכניס למקרר עד 1 שבוע.

מרכיבים