פטיפורים דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה משמש 108. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם תמצית שקדים, ביצים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו פטיפורים, פטיפורים, ו פטיפורים קלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מברשת 3 (12 1/2 על ידי 9 אינץ') גליונות אפייה מעוטרים (הידוע גם בשם מחבתות גיליון רבעון) עם חמאה מומסת. קו המחבתות עם נייר קלף, משאיר כמה סנטימטרים של overhang בצדדים מנוגדים. חמאה החלק העליון של נייר הקלף גם כן, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את הדבק שקדים וסוכר על מהירות בינונית עד משולב היטב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
מוסיפים את תמצית השקדים. בערך לחתוך את חמאת טמפרטורת החדר לתוך טפיחות בהדרגה להוסיף את הדבק שקדים-תערובת סוכר. הכה עד אור ורך, על 2 דקות, גירוד את הצדדים של הקערה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
ממרח שקדים
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכות לשלב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
7
מוסיף את הקמח והמלח ומכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
8
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין דפי האפייה מוכנים, על 2 1/4 כוסות כל גיליון, מחליק את הבלילה החוצה עם מרית אופסט. הקש בעדינות על תבנית האפייה על השולחן כדי להסיר כל כיסי אוויר בבלילה. כיסי אוויר יגרמו חורים בעוגה האפויה ולתת מבט מרופט למוצר המוגמר.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
תבנית אפייה
9
אופים עד רק להגדיר, אבל לא השחמה, 15 עד 20 דקות. תנו לסדינים האפייה סיבוב באמצע האפייה, אחרי כ-8 דקות, אפילו לאפייה, במידת הצורך, אבל אל תדאגו יותר מדי כי אנחנו מכסים את העוגות. מבחן עם קיסם או שיפוד ואם נקי, להסיר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קיסמים
תנור
שיפודים
10
כדי להקל על הריבה להתפשט ולמנוע קריעת העוגה, מחית ריבת פטל במעבד מזון. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. הפעל שכבת עוגה 1 החוצה על תבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
מורחים
ריבה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מעבד מזון
תבנית אפייה
11
מורחים חצי מריבת הפטל בשכבה זוגית על העוגה. בזהירות להעיף את העוגה מתוך תבנית אפייה העליון עם שכבת עוגה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
מורחים עם הריבה הנותרת. בזהירות להעיף את השכבה הסופית מתוך תבנית האפייה העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ריבה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
מניחים פיסת נייר קלף על השכבה הסופית והחלק העליון עם תבנית אפייה שנייה. לשקול עם 2 פחיות גדולות (28 אונקיות). צ ' יל במקרר לפחות 1 שעה ועד לילה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
14
הסר את העוגה מהמקרר לחתוך לריבועים 1 אינץ'.
15
מניחים על מדפים תיל מעל 2 גיליונות אפייה לפחות, משאיר לפחות 1 אינץ ' בין כל חתיכת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
16
מניחים את כל המלוכנים הכהים בתוך קערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים, עם החלק התחתון של הקערה לא נוגע במים, עד pourable. אתה צריך בערך 8 כוסות בסך הכל. אתה תהיה באמצעות כ 1 כף גדושה הדובדבן על כל אחד. בזהירות מניחים עוגה חתוכה על מזלג שוקולד / dipper (או מזלג קטן).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציפוי
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
17
מניחים את העוגה על הדובדבן וכפית הדובדבן על העוגה. אם העוגה נופלת לתוך הדובדבן, בזהירות להרים אותו עם הכף שלך ולמקם בחזרה על המזלג/דיפר שלך.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
18
מניחים בחזרה על מתלה חוט באמצעות דיפר אחר או מזלג להחליק על מתלה חוט. למעלה עם דראגים דקורטיביים, לפי הצורך. חזור עם הדובדבן והעוגות שנותרו. לחלופין, עבור כל ציפוי צבוע, להגדיר 3 מדפים קירור על גיליונות אפייה ולחלק את חתיכות עוגה לחתוך באופן שווה בין המדפים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
19
יוצקים את הציפוי הכהה לאט על חתיכות העוגה. אם אתה צריך ציפוי נוסף, פשוט להסיר את מתלה הקירור, לגרד את הזיגוג העודף מסדין האפייה, להמיס או מיקרוגל עד pourable לגעת בכל אזור כי ציפוי לא מעיל בפעם הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
מיקרוגל
20
בואו לעמוד עד שנקבע, על 30 דקות בטמפרטורת החדר או לכסות ולמקם במקרר עד 1 שבוע עד מוכן לשרת.
21
שים את הפטל שלך ו 1/4 כוס מים בסיר על חום בינוני. ברגע שהוא רותח, מכסה חלקית ומבשל 8 עד 10 דקות. להעביר את תערובת ברי דרך טחנת מזון ולמדוד את הנוזל שנותר. אתה צריך 3 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פטל
פירות יער
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
22
הוסף עוד מים אם אין מספיק.
מרכיבים שתצטרך
מים
23
שים את ברי נוזלי לתוך סיר חדש על חום בינוני ולהביא לרתיחה שוב. ברגע שהוא מתבשל, התחל להוסיף את הסוכר שלך במרווחים של 1/2 כוס. תן לו מערבבים לשלב ולהביא אותו בחזרה לרתיחה לפני הוספת סוכר 1/2 הכוס הבא. לאחר הוספת כוס 1/2 האחרונה, להביא את הנוזל ל 216 ל 218 מעלות F על מדחום ממתקים. מערבבים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער
ממתקים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
24
תן לזה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני השימוש. אם לא משתמשים מיד, להכניס למקרר עד 1 שבוע.