פטל לימונדה להקפיא
פטל לימונדה להקפיא עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 352 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, לימונדה ורודה, תרכיז, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: הקפאת אוכמניות ופטל, הקפאת פטל ליים, ו פטל קיץ הקפאה.
הוראות
תנור חום כדי 177°. שורה תחתונה הצדדים של 9 אינץ 'מחבת מרובע עם לסכל, משאיר 1 אינץ' של רדיד תלוי ב 2 צדדים מנוגדים של מחבת. בקערה בינונית, מניחים קמח.
חותכים בחמאה באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד מעורב באופן שווה. מערבבים אגוזים. בתחתית המחבת, לחץ על תערובת באופן שווה.
אופים כ 15 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי.
כפית סורבה מעל קרום; להפיץ באופן שווה.
מקום במקפיא. בקערה בינונית, מערבבים גלידה, לימונדה להתרכז, 1 כוס קצפת ציפוי ואת צבע המזון עד מעורבב היטב. מקפלים פנימה 1 כוס פטל.
מורחים על סורבה. להקפיא כ 4 שעות או עד המשרד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כ 10 דקות לפני חיתוך.
הסר קינוח מן המחבת, באמצעות נייר כדי להרים. לטבול סכין לתוך מים חמים לפני חיתוך חתיכות הגשה.
מקשטים עם תוספת קצפת ופטל. חנות במקפיא.