פטל-קמפרי סורבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה פטל קמפרי. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 2 . אם יש לך סוכר, מים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קמפרי וסורבה כתום, סורבה קמפרי אשכולית ורודה, ו יוגורט קפוא קמפרי פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר לשלב פטל, סוכר, מים קמפרי. תערובת על בינוני עד פטל הם מחית לחלוטין, 30 שניות עד 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה, לחיצה על מסננת עם כף להפריד מיץ מזרעים. מדוד 3 כוסות מחית וזרוק את השארית.
מעבירים מחית לקערת ערבוב ומערבבים בגרידת תפוז, ולאחר מכן מוסיפים מלח, ואחריו לימון לפי הטעם. מכסים תערובת וצינה במקרר עד קר מאוד, כ 2 שעות, ו נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר סורבה מיכל אטום וצינה במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.