פטל-שוקולד צבים
אם יש לכם חמאה, אבקת סוכר, קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו שוקולד-Amaretti טורטים, מיני טורטים שוקולד קמח, ו צבים צמחיים (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9 כוסות מאפין עם ספריי בישול, ואבק עם 2 כפות קקאו. תניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים 1/4 שימורי כוס וחצי, ערבוב עם מקציף עד משמר להמיס.
הסר מהחום; להוסיף 1/2 כוס קקאו, ערבוב עד חלקה.
שלב סוכר מגורען תחליף ביצה בקערה בינונית; לנצח עם מערבל במהירות גבוהה 5 דקות. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד לתערובת תחליף ביצה, פועם עד חלקה.
מוסיף קמח, פועם עד מעורבב. מערבבים וניל.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין מוכנות. כפית 1 כפית ציפוי פאדג ' למרכז של כל טורט.
אופים ב 450 במשך 8 עד 10 דקות או עד הקצוות נקבעים המרכז רך. מגניב 2 דקות. תריץ סכין דק וגמיש מסביב לקצה של כל כוס מאפין. בזהירות להפוך צבים על תבנית אפייה; להעביר צלחות קינוח.
שלב 2 1/2 כפות שמורות ו 1 1/2 כפיות מים בקערה קטנה מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות או עד משמר להמס; מערבבים עד חלקה.
טפטוף 1 כפית רוטב פטל על כל טורט; אבק כל אחד עם 1/2 כפית אבקת סוכר.