פטריות אפויות עם טימין ויין לבן
פטריות אפויות עם טימין ויין לבן הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 50 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות מוקפצות עם מרסלה יין ותימין, גזר לבן מוקפץ עם יין לבן וקורנית, ו יין לבן עוף מטוגן בחרדל ותימין.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לטאטא יחד את הבצל, שום, טימין, יין לבן, ושמן זית בקערה גדולה.
מוסיפים את הפטריות וזורקים למעיל; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים תערובת פטריות לתבנית אפייה קטנה, מכסים ואופים במשך 35 דקות, ערבוב מדי פעם.