קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

פטריות בורדו

פטריות בורדו
זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. לך לחנות ותביא מים, פלפל, קוביות עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטריות בורדו, פטריות בורדו, ו בשר בורגונדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לשטוף ביסודיות את הפטריות ולזרוק אותם לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את היין, מים רותחים, חמאה, רוטב ווסטרשייר, זרעי שמיר, פלפל שחור, קוביות בשר ועוף מרק שום. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זרע שמירזרע שמיר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 6 שעות.
5
הסר את המכסה, ולאחר מכן להמשיך לבשל, חשוף, במשך 3 שעות.
6
מוסיפים מלח לפי הטעם בסוף תהליך הבישול. הפטריות יהיו בצבע כהה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מגישים ישר מן הסיר או כפית את הפטריות ובישול נוזלי לתוך קערת הגשה. יש לחם פריך בקרבת מקום כדי לספוג את הטעימות.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט