קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

פטריות בורדו

פטריות בורדו
זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. לך לחנות ותביא מים, פלפל, קוביות עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטריות בורדו, פטריות בורדו, ו בשר בורגונדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לשטוף ביסודיות את הפטריות ולזרוק אותם לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את היין, מים רותחים, חמאה, רוטב ווסטרשייר, זרעי שמיר, פלפל שחור, קוביות בשר ועוף מרק שום. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זרע שמירזרע שמיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 6 שעות.
5
הסר את המכסה, ולאחר מכן להמשיך לבשל, חשוף, במשך 3 שעות.
6
מוסיפים מלח לפי הטעם בסוף תהליך הבישול. הפטריות יהיו בצבע כהה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מגישים ישר מן הסיר או כפית את הפטריות ובישול נוזלי לתוך קערת הגשה. יש לחם פריך בקרבת מקום כדי לספוג את הטעימות.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת