פטריות וקרמל-שאלות שטרודל
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמן זית, בצק פילו, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פשטידת שאלוט בקרמל + קיש פטריות, המבורגרים הודו בקרמל פטריות, ו קציצות חזיר w / פטריות שמנת ורוטב שאלוט מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שאלוט וסוכר; מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מפזרים מים; לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם עד שאלוט הם רכים.
מוסיפים פטריות; מבשלים, חשופים, מעל חום בינוני גבוה 20 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף Marsala; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום, וקריר. מערבבים שמנת חמוצה, פטרוזיליה, מלח, טימין ופלפל.
מניחים 1 סדין פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), מעיל קל עם ספריי בישול.
מפזרים על 2 כפיות פירורי לחם. חזור על השכבות עם 3 פילו גיליונות, ספריי בישול, פירורי לחם, מסתיים עם פילו. כפית 1 3/4 תערובת פטריות כוסות לאורך 1 קצה ארוך של פילו, עוזב גבול 1 אינץ'. החל בקצה הארוך עם הגבול 1 אינץ', להפשיל אופנה רול ג ' לי.
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. טאק מסתיים תחת. חזור על ההליך עם יריעות פילו הנותרים, ספריי בישול, פירורי לחם, ותערובת פטריות.
אופים שטרודל ב 400 במשך 20 דקות.
חותכים כל שטרודל ל 4 פרוסות.