פטריות חנוקות וכרוב
אם יש לכם חמאה, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו פטריות חנוקות וכרוב, בקלה חנוקה בפטריות, ו קרוק סיר פטריות חנוק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת בינונית עם שמן זית כתית מעולה וחמאה מעל חום בינוני עד בינוני. כאשר שומן חם, מוסיפים שום ופטריות ומניחים מכסה שהוא קטן מדי למחבת למטה לתוך המחבת, לחיצה וחונק את הפטריות. מבשלים 7 עד 8 דקות, ערבוב פעם אחת, ואז לנבול את כרוב לתוך המחבת, הופך אותו עם מלקחיים לשלב עם פטריות. לחנוק את הירוקים במשך 1 עד 2 דקות, ואז deglaze המחבת עם Marsala ואת העונה תערובת עם מלח ופלפל, לפי הטעם.