פטריות מוקפצות ופנצ'טה ברוסקטה
פטריות מוקפצות ופנצ'טה ברוסקטה יכולות להיות בדיוק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פטריות קרמיני, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברוסקטה פטריות מוקפצות, מטוגנים עם פנצ'טה, ו אספרגוס איטי מוקפץ עם פנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מניחים את השמן ואת pancetta במחבת גדולה על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד pancetta הוא פריך משחימים, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הפנצ ' טה לצלחת מרופדת בנייר מגבת ולהניח בצד.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את הפטריות קורנית, ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות זהובות חום, על 7 עד 9 דקות.
הסר את המחבת מהחום, הוסף את היין והחומץ, וגרד את כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית המחבת עד שהנוזל נספג, כ -30 שניות. להחזיר את המחבת לחום נמוך, מערבבים את השמנת, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, כ 2 דקות.
הוסף את pancetta שמורות ומערבבים לשלב. טעם ותיבול עם מלח ופלפל כמו needed.To מגישים, מחלקים את תערובת הפטרייה באופן שווה על הלחם בגריל וחותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה לפני ההגשה.