קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פטריות מוקפצות ותרד עם בצל זהב

פטריות מוקפצות ותרד עם בצל זהב
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק, טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק, ו טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק.

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן במחבת הגדולה שלך, מפזרים זרעי כמון ולתת להם crackle במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הפטריות ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל התרכך והוא מתחיל להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מפזרים את garam masala, להוסיף את השום, זנגביל וצ ' ילי ומערבבים לערבב, ואז לזרוק שקית של תרד. מכסים ומבשלים רק דקה או שתיים עד התרד נבול ויש מקום במחבת לעוד. חזור עד שכל התרד נבול, ואז מתבלה במלח.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מנה חמה ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מטגנים את פרוסות הבצל לאט עם כורכום בשמן הנותר עד הבצל הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מגישים את התרד חם, מפוזר עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי לפטריות מוכות. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.