קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

פטריות ממולאות איטלקיות

פטריות ממולאות איטלקיות
פטריות ממולאות איטלקיות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם פלפל, פטריות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פטריות ממולאות איטלקיות, פטריות ממולאות איטלקיות, ו נקניק איטלקי ממולא פטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
טוויסט פטריות גבעולים להסיר כובעי פטריות. דק קוצצים גבעולים מספיק כדי למדוד 1/3 כוס. פקקי פטריות שמורים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים גבעולי פטריות קצוצים, בצל ופלפל בל בחמאה כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים; להסיר מחום. מערבבים פירורי לחם, תיבול איטלקי, מלח ופלפל. ממלאים כובעי פטריות בתערובת פירור לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
ממיסים 1 חמאת כף במחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים פטריות, צדדים מלאים, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
7
אופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הגדר שליטה בתנור לצלות. פטריות מטאטאים עם מקסימום 3 עד 4 אינץ ' מחום על 2 דקות או עד צמרות הם חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים חם.