פטריות ממולאות גבינה ותרד
גבינה ופטריות ממולאות תרד יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, תרד, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פטריות ממולאות קלות עם גבינת שמנת ותרד, תרד וגבינת צ'דר ממולאים פטריות עם פירורי לחם, ו פטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים כובעי פטריות; כמוסות מילואים. להיפטר מגבעולים. בקערה גדולה, מערבבים גבינת שמנת, תרד, 1/2 כוס גבינת פרמזן, מלח ושני פלפלים עד מעורבב היטב. כף לתוך פטריות, mounding מעט.
מניחים פטריות במחבת ungreased 17x12-inch חצי גיליון.
בקערה קטנה, לערבב נותר 1/2 כוס גבינת פרמזן, פירורי לחם וחמאה.
מפזרים תערובת פירורי לחם על כובעי פטריות ממולאים, לחיצה קלה.
אופים 20 עד 22 דקות או עד מחומם היטב.