קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ממולאות משקה פה

פטריות ממולאות משקה פה
. אם יש לכם גבינת שמנת, פטריות, פלפל קאיין טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו פטריות ממולאות משקה פה, תרד מעורר תיאבון וגבינת עיזים ממולאת פטריות, ו פה השקיית סיר צלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול. פטריות נקיות עם מגבת נייר לחה. בזהירות לשבור גבעולים. קוצצים גבעולים בסדר גמור, השלכת קצה קשה של גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שום ופטריות קצוצות למחבת. מטגנים עד שכל לחות נעלמה, דואגים לא לשרוף שום. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
כאשר תערובת שום ופטריות כבר לא חם, מערבבים גבינת שמנת, גבינת פרמזן, פלפל שחור, אבקת בצל ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
גבינת שמנתגבינת שמנת
אבקת בצלאבקת בצל
פטריותפטריות
שוםשום
5
תערובת צריכה להיות עבה מאוד. באמצעות כפית קטנה, למלא כל כובע פטריות עם כמות נדיבה של מלית. מסדרים את כובעי הפטריות על גיליון עוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מילוימילוי
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הפטריות הם צנרת חם נוזל מתחיל להיווצר תחת כובעים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור