פטריות ממולאות משקה פה
. אם יש לכם גבינת שמנת, פטריות, פלפל קאיין טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו פטריות ממולאות משקה פה, תרד מעורר תיאבון וגבינת עיזים ממולאת פטריות, ו פה השקיית סיר צלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול. פטריות נקיות עם מגבת נייר לחה. בזהירות לשבור גבעולים. קוצצים גבעולים בסדר גמור, השלכת קצה קשה של גבעולים.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ופטריות קצוצות למחבת. מטגנים עד שכל לחות נעלמה, דואגים לא לשרוף שום. להפריש להתקרר.
כאשר תערובת שום ופטריות כבר לא חם, מערבבים גבינת שמנת, גבינת פרמזן, פלפל שחור, אבקת בצל ופלפל קאיין.
תערובת צריכה להיות עבה מאוד. באמצעות כפית קטנה, למלא כל כובע פטריות עם כמות נדיבה של מלית. מסדרים את כובעי הפטריות על גיליון עוגיות מוכן.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הפטריות הם צנרת חם נוזל מתחיל להיווצר תחת כובעים.