קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ממולאות נקניק

פטריות ממולאות נקניק
פטריות ממולאות נקניקיות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם שמן זית, כרישה, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו פטריות ממולאות נקניק, פטריות ממולאות נקניק, ו פטריות ממולאות עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מרססים תבנית אפייה עם ספריי בישול ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
נגב פטריות נקיות במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
הסר גבעולים וקוביות. חלול את הכובעים במידת צורך.
4
מברשת כל כובע עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
במחבת גדולה מעל חום בינוני להוסיף 2 כפות שמן זית וגבעולי פטריות, לבשל במשך 1 דקה ולאחר מכן להוסיף נקניק; לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לטגן במשך 3 דקות.
7
הוסף את כרישה ו לטגן עוד 3 דקות או עד נקניק הוא השחמה לחלוטין כרישה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בקערה בינונית, לשלב מלית לערבב מרק חם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
תן לשבת במשך 2 דקות או עד מעט מתרכך.
11
מערבבים בתערובת נקניק משחי, מרווה, שום, ו 2 כפות פרמזן למילוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
12
למלא כל פטריות עם תערובת מלית ולסדר כובעים על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
מפזרים פטריות עם הנותרים 2 כפות של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
14
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מגישים באופן מיידי.