קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ממולאות נקניק

פטריות ממולאות נקניק
פטריות ממולאות נקניקיות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם שמן זית, כרישה, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו פטריות ממולאות נקניק, פטריות ממולאות נקניק, ו פטריות ממולאות עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מרססים תבנית אפייה עם ספריי בישול ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
נגב פטריות נקיות במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
הסר גבעולים וקוביות. חלול את הכובעים במידת צורך.
4
מברשת כל כובע עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
במחבת גדולה מעל חום בינוני להוסיף 2 כפות שמן זית וגבעולי פטריות, לבשל במשך 1 דקה ולאחר מכן להוסיף נקניק; לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לטגן במשך 3 דקות.
7
הוסף את כרישה ו לטגן עוד 3 דקות או עד נקניק הוא השחמה לחלוטין כרישה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בקערה בינונית, לשלב מלית לערבב מרק חם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
תן לשבת במשך 2 דקות או עד מעט מתרכך.
11
מערבבים בתערובת נקניק משחי, מרווה, שום, ו 2 כפות פרמזן למילוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
12
למלא כל פטריות עם תערובת מלית ולסדר כובעים על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
מפזרים פטריות עם הנותרים 2 כפות של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
14
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מגישים באופן מיידי.