פטריות מעורבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Ragout פטריות מעורב. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חלב קוקוס, צימוקים מוזהבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטריות ראגו, פטריות ראגו, ו פטריות ראגו עם פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את השיטאקה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד רך ומתחיל חום, על 7 דקות.
מוסיפים את הפטריות מעורבות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שכל נוזל התאדה והפטריות מתחילות חום, 5 דקות.
מוסיפים את הבצל הנותרים 1 כף שמן; מתבלים עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הבצל מתרכך, 5 דקות.
מוסיפים את השום, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד ריחני, 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 4 דקות.
בקערה, להקציף את חלב הקוקוס, חרדל, האריסה ומיסו.
הוסף למחבת עם shiitake, צימוקים, צלפים ומניות. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מעובה, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.