פטריות מצופות בפרמזן
אם יש לכם מים, בזיליקום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אמנון מצופה בפרמזן, עוף מצופה בפרמזן, ו אמנון מצופה בפרמזן.
הוראות
מערבבים עגבניות ומים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מסננים עגבניות, ומניחים בצד.
פטריות נקיות עם מגבות נייר לחות.
הסר גבעולי פטריות; גבעולי בשר טחון, ולהניח בצד. מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים כובעי פטריות, ו לטגן 5 דקות.
הסר מחבת, ולנקז על מגבות נייר; מניחים כובעים על מתלה של מחבת broiler מצופה ספריי בישול.
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים גבעולי פטריות ושום; לטגן עד במכרז.
הסר מהחום; מערבבים עגבניות, פירורי לחם, והבא 3 מרכיבים. תערובת עגבניות כף לתוך פטריות כובעים; מפזרים גבינת פרמזן. מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 2 עד 3 דקות או עד גבינה נמסה.