פטריות פורטבלו בגריל מוערמות עם תרד טרי וגבינת מנצ'גו מגולח
זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, שמן זית, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו בגריל עם עגבניות ומוצרלה טרייה, חציל בגריל וסלט גבינת מנצ'גו עם בזיליקום טרי וזיגוג פלפל בלסמי-שחור, ו סלט פורטבלו בגריל עם פרמזן מגולח-רג'יאנו.
הוראות
כובעי פטריות מברשת משני הצדדים עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל, צד מכסה למטה, עד חרוך מעט, על 4 עד 5 דקות. הפוך את הפטריות ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, על 3 עד 4 דקות יותר.
ערם את המרכיבים על כל אחד מ 4 צלחות סלט החל עם כובע פטריות, פרוסת גבינה, קצת תרד, טפטוף של ויניגרט שרי.
הוסף עוד כובע פטריות, יותר ויניגרט, תרד, ועוד פרוסת גבינה.
מניחים כובע פטריות שלישי על גבי ולסיים על ידי טפטוף עם ויניגרט נוסף וקישוט עם עירית קצוצה, אם תרצה בכך.
1/4 כוס חומץ שרי או חומץ בלסמי
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
מקציפים יחד את השאלוט, חומץ, חרדל, מלח ופלפל בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified.
1/4 כוס חומץ שרי או חומץ בלסמי
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
מקציפים יחד את השאלוט, חומץ, חרדל, מלח ופלפל בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified.