פטריות צדפות מוקפצות עם לינגוויני יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 779 קלוריות. אם יש לכם שום, פטריות צדפות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. נסו רוטב פטריות לינגוויני & Oyster, חזיר עם פטריות צדפות, ו פטריות צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת בינונית גדולה על חום גבוה עם כמחצית השמן. טיפה בכמחצית הפטריות. אל תתאפסי על עבודת המחבת בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
תן את אתר הפטריות עד שיתחילו להשחים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
הוסף קמצוץ כל מלח ופלפל, כמו זה יעזור לשחרר יותר של הלחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4
מוסיפים חצי חמאה וחצי שום לקרמל כמו הלחות שומרת מתאדה. לאחר המחבת הוא בעיקר יבש להוסיף חצי ורמוט, לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי להסיר ושחמה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
העברה לצלחת חמה ולחזור עם פטריות שנותרו.לאחר כל הפטריות מבושלות לזרוק אותם אורגנו טרי לינגוויני מבושל טרי.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טרי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיף התזה של מי הפסטה וגבינת פרמזן. הפוך על צלחת הגשה וטפטוף עם שמן זית טוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טיפים עגולים לפינה #4
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר