פטריות קרמיני בגריל ממולאות בבזיליקום ופרמזן מאיו
פטריות קרמיני בגריל ממולאות בבזיליקום ופרמזן-מיונז יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 204 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, פטריות קרמיני, חום גריל: בינוני-גבוה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עגבניות צהובות ממולאות פטריות בר בגריל וגבינת פרמזן, ניוקי קלוי עם פטריות, בזיליקום ופרמזן, ו פטריות מוקפץ Portabellan ו Cremini (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות בקערה גדולה וזורקים עם שמן זית, מלח ופלפל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים פטריות על הגריל, מצד זימים למעלה, ומבשלים עד פטריות חום ולהתחיל לשחרר את הלחות שלהם, 3-4 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד פטריות רכות מעט, על 3 דקות יותר.
הסר פטריות למגש, בצד גיל למעלה, ולתת מגניב במשך 3-5 דקות.
ממלאים כל פטריה בכפית של מיונז בזיליקום פרמזן.