קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטרניפס ולפת או גרטן

פטרניפס ולפת או גרטן
ניתן להכין את המתכון פטרניפס ולפת או גרטן בערך 35 דקות. זה מנות ראשונות יש 205 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש לפת, קרם מרוכז של מרק סלרי, חלב ופירורי לחם פנקו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לפת מזוגגת ופטרניפ, לפת מקורמלת, גזר ופטרניפס, ו לפת מוקפצת ופטרניפ עם רוזמרין עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים פטרניפים ולפת בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 5-7 דקות או עד שהם רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
לפתלפת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את המרק, החלב והפלפל. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש לנמוכה. מערבבים גבינה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסננים ירקות; מעבירים ל -11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
יוצקים רוטב על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
שלב פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהירקות רכים והפירורים חומים זהובים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות