דלעת ספגטי עם שעועית לבנה Provençal
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית טבעונית? דלעת ספגטי עם שעועית לבנה Provençal יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לך חומץ בלסמי, שמן צמחי קלוי בטעם שום, סקווש ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 82%. נסו קציצות חצילים ושעועית לבנה עם סקווש ספגטי, דלעת ספגטי קלויה עם שעועית לבנה + ראגו פטריות, ו דלעת ספגטי קלויה עם שעועית לבנה + ראגו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף סקווש; לחתוך לחצי לאורכו.
מקום סקווש, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה 13 - x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הוסף מים לעומק של 1/2 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד רך כאשר פירסינג עם מזלג; תן מגניב מעט. באמצעות מזלג, לגרד גדילים דמויי ספגטי על מגש; להפריש, ולשמור חם.
מעיל סיר עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף כרישה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד מכרז.
מוסיפים שעועית ועגבניות; מבשלים על אש בינונית 5 דקות. מערבבים זיתים והבא 3 מרכיבים; לבשל עד מחומם היטב. תערובת שעועית כפית מעל סקווש.
מקשטים עם עלי סלרי, אם תרצה.