קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

פידואה

פידואה
Fideuan הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם שרימפס, תחשבו על זה כפאיית פירות ים המיוצרת, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. מתכונים דומים: פידואה, פידואה, ו פידואה..

הוראות

1
פידואה
2
תחשוב על זה כפאייה של פירות ים עם פסטה במקום אורז. קורט חוטי זעפרן ,3 כוסות ציר דגים מחומם לפי הצורך ,2 כפות שמן זית ,1 בצל, קצוץ דק ,2 שיני שום טחונות 3 עגבניות בשלות, קליפות, זרעים וקצוצות 1 כפית פפריקה מתוקה 10 גרם (300 גרם) ) ספגטי או לינגוויני מפורקים לאורכים של 225 גרם (2 אינץ' (225 גרם) פילה דג לבן מוצק, כגון בקלה, חוואר או נזיר,מעור וחתוך לפרוסות 225 גרם (225 גרם) שרימפס גדולים, קלופים ומפותלים, 12 מולים או מולים. קרצוף 8 צדפות קטנות, חתוכות לחצי כוס אפונה קפואה, מלח מופשר ופלפל שחור גרוס טרי 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מרכיבים שתצטרך
פילה דג לבןפילה דג לבן
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
מלאי דגיםמלאי דגים
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
MonkfishMonkfish
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
האדוק.האדוק.
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
3
מערבבים את הזעפרן ו 2 כפות של מלאי הדגים בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים,בוחשיםלעתים קרובות, במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את העגבניות והפפריקה ומבשלים 5 דק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
7
מוסיפים את הפסטה, 2 כוסות מהמלאי הנותר, ואת הזעפרן הספוג. מביאים לרתיחה.לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
מוסיפים את הדגים, שרימפס, מולים, צדפות, ואפונה למחבת. המשך בישול עד thepasta הוא רך, הוספת מלאי יותר לפי הצורך כדי לשמור על התערובת לח. מתבלים במלח ופפר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים ישירות מהמחבת.טוב עם חתיכות של לחם פריך כדי לנגב את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'