Fideuan הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם שרימפס, תחשבו על זה כפאיית פירות ים המיוצרת, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. מתכונים דומים: פידואה, פידואה, ו פידואה..
הוראות
1
פידואה
2
תחשוב על זה כפאייה של פירות ים עם פסטה במקום אורז. קורט חוטי זעפרן ,3 כוסות ציר דגים מחומם לפי הצורך ,2 כפות שמן זית ,1 בצל, קצוץ דק ,2 שיני שום טחונות 3 עגבניות בשלות, קליפות, זרעים וקצוצות 1 כפית פפריקה מתוקה 10 גרם (300 גרם) ) ספגטי או לינגוויני מפורקים לאורכים של 225 גרם (2 אינץ' (225 גרם) פילה דג לבן מוצק, כגון בקלה, חוואר או נזיר,מעור וחתוך לפרוסות 225 גרם (225 גרם) שרימפס גדולים, קלופים ומפותלים, 12 מולים או מולים. קרצוף 8 צדפות קטנות, חתוכות לחצי כוס אפונה קפואה, מלח מופשר ופלפל שחור גרוס טרי 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מרכיבים שתצטרך
פילה דג לבן
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
מלאי דגים
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
Monkfish
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
האדוק.
ספגטי מיובש בקופסה
זעפרן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים,בוחשיםלעתים קרובות, במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את העגבניות והפפריקה ומבשלים 5 דק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טריים
7
מוסיפים את הפסטה, 2 כוסות מהמלאי הנותר, ואת הזעפרן הספוג. מביאים לרתיחה.לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
מוסיפים את הדגים, שרימפס, מולים, צדפות, ואפונה למחבת. המשך בישול עד thepasta הוא רך, הוספת מלאי יותר לפי הצורך כדי לשמור על התערובת לח. מתבלים במלח ופפר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים ישירות מהמחבת.טוב עם חתיכות של לחם פריך כדי לנגב את המיצים.