והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. אם יש לכם רוטב אדובו, פיתות, טורקיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו פיתות טורקיה יווניות, טורקיה Kofta פיטס, ו פיתות הודו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב מיונז, צ ' ילי, רוטב אדובו ומיץ ליים. מתבלים עם פלפל. שמור צונן עד מוכן לשרת. עושה על 1/2 כוס. (התערובת עשויה להיות מורכבת עד שלושה ימים מראש.)
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)
אבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צרו כיסים בפיתות חצויות. מחלקים תערובת מיונז במחצית ולהפיץ כף עמוק בתוך כל כיס. מחלקים הודו, גבינה ופרוסות אבוקדו בין הכיסים, תוחבים אותם בפנים. מחלקים נבטים בין הכיסים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
נבטים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
3
מורחים מיונז הנותרים על גבי. לעטוף בנייר כסף ומקרר.