קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילאף שעורה קארי הודי

פילאף שעורה קארי הודי
רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם חמאה, מרק עוף, כורכום הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו שעורה ועניבת פרפר פילאף, פילאף שעורה, ו אורזו-שעורה פילאף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה הממוקמת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל והשעורה; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את allspice, כורכום, אבקת קארי, מלח, ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת קאריאבקת קארי
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כורכוםכורכום
שעורהשעורה
בצלבצל
מלחמלח
3
יוצקים את מרק העוף, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
4
מכסים מחבת עם מכסה, ולהפחית את החום נמוך; ומבשלים עד השעורה הוא רך, על 30 עד 40 דקות. מוך פילאף עם מזלג, ומערבבים בעדינות את השקדים והצימוקים השסופים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
צימוקיםצימוקים
שעורהשעורה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

ציוד

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
צהוב בהיר עם גוונים ירוקים. פלפל על האף, רמזים של תבלינים האופייניים Grüner Veltliner, עשבי תיבול ארומטיים ופירות צהובים. צפוף ומורכב על החיך, פוטנציאל הזדקנות מבטיח.