פילאף שעורה קארי הודי
רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם חמאה, מרק עוף, כורכום הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו שעורה ועניבת פרפר פילאף, פילאף שעורה, ו אורזו-שעורה פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה הממוקמת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל והשעורה; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את allspice, כורכום, אבקת קארי, מלח, ופלפל שחור.
יוצקים את מרק העוף, ומביאים לרתיחה.
מכסים מחבת עם מכסה, ולהפחית את החום נמוך; ומבשלים עד השעורה הוא רך, על 30 עד 40 דקות. מוך פילאף עם מזלג, ומערבבים בעדינות את השקדים והצימוקים השסופים.