פילה בקר ברוטב יין אדום
בשר בקר עם רוטב יין אדום נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, שאלוט, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פילה בקר ברוטב יין אדום, פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום, ו טנדרלוין בקר עם יין אדום ורוטב מח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. במידת הצורך, לקצץ שומן מבשר. להפוך קצה קטן של בשר מתחת ל -6 סנטימטרים. עניבה פנתה תחת חלק עם מחרוזת על 1 1/2 אינץ ' במרווחים.
מפזרים מלח ופלפל שחור סדוק. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
עבור מדיום-נדיר, רוסט חשף 30 עד 40 דקות או עד מדחום קורא 135 ° F. לכסות באופן רופף עם לסכל; לתת לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא 63°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, בשר יהיה קל יותר לגלף.) עבור בינוני, צלוי חשפו 40 עד 50 דקות או עד מדחום קורא 150 ° F. לכסות באופן רופף עם לסכל; לתת לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא160.
בינתיים, במחבת 8 אינץ', להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; לבשל על 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין; מבשלים כ 4 דקות עד מופחת מעט. מערבבים במרק.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל כ 10 דקות יותר, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1 כוס. מקציפים הנותרים 4 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם, עם מקציף תיל. הכה ב 1/2 פלפל כפית.
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.