פילה בקר ברוטב שאלוט
בשר טנדרלוין עם רוטב שאלוט עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 585 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר בקר, אבקת בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילה בקר ברוטב חרדל שאלוט, פלפל מעורב בשר טנדרלוין עם הפחתת שאלוט-נמל, ו בשר בקר בגריל עם כרוב טוסקני וקונפי שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק שאלוט ו 2 כפות שמן בקערה; מערבבים 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. תניח בצד.
מערבבים יחד 1 כף מלח הבא 4 מרכיבים. לשפשף פילה עם 1/4 כוס שמן זית; מפזרים תבלינים מעל הצדדים של פילה, לחיצה בעדינות עם אצבעות.
מניחים tenderloin במחבת קלייה גדולה משומנת; לסדר shallots סביב tenderloin.
אופים, חשוף, ב 500 במשך 25 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ואפה 15 עד 20 דקות או עד שמדחום הבשר יוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי צלי 145 (בינוני-נדיר) או 160 (בינוני).
בינתיים, מערבבים יחד מרק בשר בקר ומרסלה במחבת גדולה. מביאים לרתיחה; מרתיחים 6 עד 8 דקות או עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות.
הסר tenderloin מגש ומכסה בנייר אלומיניום; שאלוט מילואים וטפטופים במחבת.
מוסיפים הפחתת מרק למחבת, ומניחים מעל חום בינוני על cooktop, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
לטאטא יחד קמח ומים עד חלקה; מערבבים לתוך רוטב במחבת צלייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מעט.
מוסיפים חמאה, ערבוב רק עד נמס. מערבבים 1/4 פלפל כפית. פרוסה דק צלוי, ומגישים עם רוטב.
לקבלת בידור, יין וסעודה: אנו ממליצים על כל יינות אלה עם ארוחת ערב: מורגן מונטריי סירה,Chateau Souverain Dry Creek Zinfandel, או Bleasdale Langhorne Creek Shiraz-Cabernet.