קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות10
מגזין

פילה בקר ברוטב שאלוט

פילה בקר ברוטב שאלוט
בשר טנדרלוין עם רוטב שאלוט עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 585 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר בקר, אבקת בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילה בקר ברוטב חרדל שאלוט, פלפל מעורב בשר טנדרלוין עם הפחתת שאלוט-נמל, ו בשר בקר בגריל עם כרוב טוסקני וקונפי שאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק שאלוט ו 2 כפות שמן בקערה; מערבבים 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים יחד 1 כף מלח הבא 4 מרכיבים. לשפשף פילה עם 1/4 כוס שמן זית; מפזרים תבלינים מעל הצדדים של פילה, לחיצה בעדינות עם אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מניחים tenderloin במחבת קלייה גדולה משומנת; לסדר shallots סביב tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
אופים, חשוף, ב 500 במשך 25 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ואפה 15 עד 20 דקות או עד שמדחום הבשר יוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי צלי 145 (בינוני-נדיר) או 160 (בינוני).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, מערבבים יחד מרק בשר בקר ומרסלה במחבת גדולה. מביאים לרתיחה; מרתיחים 6 עד 8 דקות או עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר tenderloin מגש ומכסה בנייר אלומיניום; שאלוט מילואים וטפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים הפחתת מרק למחבת, ומניחים מעל חום בינוני על cooktop, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לטאטא יחד קמח ומים עד חלקה; מערבבים לתוך רוטב במחבת צלייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים חמאה, ערבוב רק עד נמס. מערבבים 1/4 פלפל כפית. פרוסה דק צלוי, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מקשטים, אם תרצה.
11
לקבלת בידור, יין וסעודה: אנו ממליצים על כל יינות אלה עם ארוחת ערב: מורגן מונטריי סירה,Chateau Souverain Dry Creek Zinfandel, או Bleasdale Langhorne Creek Shiraz-Cabernet.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס3קילוגרםבשר טנדרלוין, גזוזבשר טנדרלוין, גזוז3(חוֹרֶף)2 שיני שום, קצוצות2 שיני שום, קצוצות2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(יכול להיות או להרחיק)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין מרסלה יבשיין מרסלה יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(יכול להיות או להרחיק)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)0(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס1(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס2(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(צינור גדול)(צינור גדול)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שאלוט, קלופים וחצאי אורךשאלוט, קלופים וחצאי אורך16ריבס, קצוץ טרי או קפואקישוט: טימין טריקישוט: טימין טרי3(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2(יכול להיות או להרחיק)קצוץ טרי או 1/2 כפית טימין מיובשקצוץ טרי או 1/2 כפית טימין מיובש