פילה בקר עם חמאה חומה ג'ינג'ר-שיטאקי
פילה בקר עם חמאה חומה ג'ינג'ר-שיטאקי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 930 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם שום, סאקה, עירית שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ברוסקטה בקר בקר עם חמאה חומה, סטייקי בשר בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, ו אוכל טוב בשר בקר בקרום מלח (אלטון בראון 2004).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מתבלים פילטים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחממים שמן זית במחבת כבדה חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן. צורבים סטייקים עד להזהבה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים סטייקים לתנור שחומם מראש, ומבשלים כ -10 דקות, או לעשייה הרצויה. בסיום הסטייקים מניחים בצד לנוח במקום חמים תוך כדי סיום הרוטב.
בינתיים ממיסים 3 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום והג ' ינג ' ר, מבשלים בעדינות עד שהם ריחניים ושקופים, בערך 1 1/2 עד 2 דקות.
מוסיפים את פטריות השיטאקי ו 1/2 כפית מלח, ומבשלים עד לריכוך, 3 עד 4 דקות.
יוצקים פנימה סאקה ומירין; מצמצמים בחצי.
מערבבים פנימה את יתרת 1/2 כוס החמאה. לאחר ההמסה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה וממשיכים לבשל עד שהחמאה הופכת לחום זהוב כהה, 6 עד 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מערבבים פנימה עירית.