פילה בשר בקר בפטריות, חרדל ורוטב יין אדום
טנדרלוין של בשר בקר בפטריות, חרדל ורוטב יין אדום נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שאלוט, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום, פילה בקר עם פטריות-רוטב יין אדום, ו סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת על חום גבוה.
מפזרים את הפילה במלח ופלפל משני הצדדים.
מניחים את הפילה למחבת לצרוב עד חום זהוב. הפוך את הפילה ולהמשיך לבשל במשך 4 עד 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
הסר את כל אבל 1 1/2 כפות של השומן במחבת ולחזור לחום גבוה.
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד חום זהוב והנוזל שלהם התאדה.
מוסיף את היין האדום ומבשל עד מופחת בחצי.
מוסיף את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מקציפים בחמאה ובחרדל ומבשלים 30 שניות. טעם ותיבול עם מלח ופלפל במידת הצורך.
למעלה פילה עכשיו נח עם רוטב וטעם.