פילה חזיר חרדל עם עדשים תפוחים & איולי עשב
פילה חזיר חרדל עם עדשים תפוחים & איולי עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 750 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 31 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם טרגון, שעועית ירוקה, תפוח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 95% המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פילה עשבי תיבול, שום וחרדל מצופה בבשר., סלמון ועדשים עם עשבי תיבול-חמאת חרדל, ו פילה חזיר עם חרדל ועשבי תיבול.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לשפשף את החזיר עם כף שמן, להוסיף קצת תיבול, ולאחר מכן לאטום את החלק החיצוני של הבשר בכל רחבי במחבת חמה.
להעביר את החזיר לתבנית אפייה, לצחצח את החוץ עם החרדל, ולאחר מכן לחץ על מחצית הטרגון ומבשל במשך 20 דקות.
הסר מהתנור לכסות בנייר כסף עבור 5 דקות.
בינתיים, לבשל את העדשים במלאי עד רק רך, על 12 דקות, לנקז, ואז לזרוק עם שמן זית הנותרים, חצי מיץ לימון ותפוח.
כדי להפוך את איולי, לערבב את המיונז, שום, גרידת לימון ומיץ שנותר טרגון עם כמה תיבול, ולאחר מכן להפריש. חותכים את החזיר לפרוסות עבות ומגישים על מגש עם עדשים, קערת איולי לטבול לתוך וכמה שעועית ירוקה.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Finca La Malena Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ממזרח מנדוזה. קרקעות אבן גיר וחימר, חורפים קרירים וקיצים חמים מספקים ריכוז פירות גדול וטאנינים חלקים. אודם כהה בצבע המשקף אור במערך של גוונים כתום/סגול. אף נעים מלא ברמזים של פירות יער אדומים ועשבי תיבול. טאנינים עגולים צעירים לתת לו מרקם חושי משיי המוביל mouthfeel עשיר. שכבות מעוררות תיאבון של פירות יער אדומים, שזיפים, וניל ותבלינים פתוחים ככל שהם מתחממים, ומספקים אופי זני עשיר. גימור עדין המגשר על הפער בין משקאות ומתמהמים היטב לאחר הלגימה האחרונה.