פילה חזיר עם אפרסק ורוטב פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, שמן זית, אפרסקים במיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פילה חזיר עם אפרסק ורוטב פקאן, בשר חזיר צלוי עם רוטב אפרסק ג'ינג'ר, ו גבינת פקאן מצופה בטנדרלווין חזיר עם רוטב חרדל קרולינה.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד משחימים היטב משני הצדדים.
מוסיפים את השום והבצל למחבת ומבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים את המרק, מיץ אפרסק, רוטב סויה ודבש במחבת וחום לרתיחה. מבשלים 5 דקות או עד תערובת המרק מופחת מעט.
בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Menage Malbec טרואה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.