פילה חזיר צרוב במחבת עם בלסמי רוזמרין ורוטב תפוזים
פילה חזיר צרוב במחבת עם בלסמי רוזמרין ורוטב תפוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו חמאה, שמנת מתוקה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. נסו מחבת צרובה כתום ורוזמרין חזיר [זה אם אתה סבלני מספיק כדי להגיע לנקודה זו...], בלסמי - רוזמרין בשר חזיר בגריל, ו פילה חזיר בלסמי בגריל עם תותים ורוזמרין עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מערבבים בקערה קטנה 3 כפות שמן זית, פלפל שחור גרוס טרי, מלח, גרידת תפוז ורוזמרין טחון. משפשפים את תערובת השמן על כל נתחי החזיר הקצוצים ומניחים אותם בתבנית אפייה גדולה. מכסים ונותנים לחזיר לכבוש 20 דקות.
מחממים את 3 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את החזיר והצורבים, מבשלים עד להשחמה מכל הצדדים.
מוציאים את נתחי החזיר מהמחבת ומכניסים לכלי בטוח לתנור; מכסים. צולים את החזיר עד שמדחום בשר המוחדר לחלק העבה ביותר של הבשר קורא כ-145 מעלות צלזיוס, כ-15 דקות.
יוצקים את רוב שומן הבישול ומשאירים חתיכות שחומות בתבנית.
מחממים את התבנית על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את השאלוט והיין. ממשיכים לבשל עד שרוב היין התבשל, מגרדים את הנתחים השחומים מתחתית התבנית.
מוסיפים את המרק וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את החמאה, חתיכה אחת בכל פעם, עד להטמעה מלאה.
מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי, הרוזמרין, גרידת התפוז, המלח והפלפל, לפי הטעם.
תנו לחזיר לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
מזלפים את החזיר ברוטב המחבת הבלסמי.
לאחר צריבת בשר החזיר, שפכו את רוב שומן הבישול והשאירו חתיכות שחומות.
מחממים את התבנית על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את השאלוט והיין. ממשיכים לבשל עד שרוב היין התבשל, מגרדים את הנתחים מתחתית התבנית.
מוסיפים את המרק או הציר וממשיכים בבישול עד שהרוטב הצטמצם בחצי.
מסירים את התבנית מהאש. מערבבים פנימה את החמאה, 1 כף בכל פעם, עד להטמעה מלאה.
מוסיפים את החומץ, עשבי התיבול הטריים, המלח והפלפל, לפי הטעם. כף את הרוטב מעל החזיר או הבשר והגיש.