קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פילה חזיר רימונים חרדל

פילה חזיר רימונים חרדל
רימוני חרדל חזיר Tenderloin עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, חרדל דיז'ון, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי רימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה יוגורט רימונים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר עם סלסה רימונים, פילה חזיר ברוטב רימונים, ו פילה חזיר ברוטב מחבת רימונים.

הוראות

1
בצנצנת נקייה עם מכסה הדוק, לשלב מיץ רימון, מיץ תפוזים, חרדל, דבש, שום, גרידת תפוזים, ופלפל קאיין. להדק את המכסה, ולנער עד שהכל מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2
יוצקים מעל בשר חזיר tenderloin בשקית ניילון גדולה resealable. חותם תיק, ומקרר במשך שעה אחת לפחות ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל מחבת צלייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר tenderloin מן המרינדה, הזמנת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
5
מניחים בשר במחבת צלייה, ומסדרים מחבת על המדף המרכזי בתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
יוצקים מרינדה לסיר קטן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ולהפחית נפח בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מהחום.
8
מניחים 1/2 של נוזל בכוס לצלחת, ושמורה להשתמש כרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
Tenderloin צלוי בתנור במשך 30 עד 40 דקות, צולה קלות עם מרינדה מופחתת עד הטמפרטורה הפנימית היא 145 מעלות F (63 מעלות C) כאשר נמדד בחלק העבה ביותר של tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר tenderloin מהתנור, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים כל מנה עם רוטב שמור טפטף מעל, ומפזר של זרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Bodega Norton Malbec Reserva עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"עסיסי וקטיפה, עם שכבות של אוכמניות פירות boysenberry augumented עם מוקה, גרפיט הערות פרחוניות. סיום מוצק ועסיסי."משקיף היין