קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

פילה סלמון במרינדה יוגורט (Dahi Machhali Masaledar)

פילה סלמון במרינדה יוגורט (Dahi Machhali Masaledar)
פילה סלמון במרינדה יוגורט (Dahi Machhali Masaledar) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שום, כורכום הקרקע, שורש זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: dahi bhindi, איך לעשות dahi bhindi / okran ברוטב יוגורט / gravy, Dahi Ke Aloo (מרק תפוחי אדמה ויוגורט), ו פילה שפמנון במרינדה.

הוראות

1
מערבבים את היוגורט, פלפל קאיין, שום, זנגביל, כוסברה, כוסברה טחון, כמון, מלח וכורכום בשקית פלסטיק resealable. סגור תיק ומערבבים הכל יחד עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
כורכוםכורכום
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים את הסלמון וזורקים עד מצופה היטב עם המרינדה; להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מחממים את התנור. משמנים מעט תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר סלמון מן המרינדה ולנער עודף; להשליך את המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
5
מניחים על תבנית אפייה מוכנה ומטגנים בתנור שחומם מראש עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, חמש עד שבע דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.