פילה סלמון עם קרם עגבניות
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פילה של סלמון עם קרם עגבניות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 364 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פילה סלמון ברוטב צלי עגבניות, פילה סלמון בגריל פאן עם עגבניות & טרגון, ו פילה סלמון אפוי עם ציפוי עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים פילה עם 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; פילה לדלות בקמח.
לבשל פילה ב 3 כפות חמאה ושמן חם במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר פילה ממחבת, ומניח על מגש הגשה. להפריש; להתחמם.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים קצפת ורסק עגבניות; מבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהתעבה מעט. להפחית את החום, ולהוסיף הנותרים 3 כפות חמאה, ערבוב עד חמאה נמס.
מוסיפים עגבניות ו-3 המרכיבים הבאים; מערבבים היטב. רוטב כפית באופן שווה על פילה סלמון, ומגישים מיד.
מקשטים בעירית טרייה, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.