פילה עגבניות בזיליקום אמנון
פילה עגבניות בזיליקום אמנון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגיש 4 . 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך שמן זית, קליפת לימון, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אמנון בזיליקום עגבניות, אמנון מצופה בפרמזן ברוטב עגבניות-בזיליקום, ו דג אמנון מצופה בפנקו ברוטב בזיליקום עגבניות טרי + בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בצלחת רדודה, לשלב מיץ לימון, קליפה ושמן. מטבל פילה לתוך תערובת לימון הופך מעיל.
מפזרים בזיליקום, מלח ופלפל על פילה. עגבניות כפיות על פילה.
מפזרים גבינה. מכסים בנייר כסף.
אופים 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.