פילה צלוי קר של בשר בקר עם קרום פלפל סדוק
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? פילה צלי קר של בשר בקר עם קרום פלפל סדוק יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפלים, גרגירי פלפל, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. נסו פילה צלוי של בשר בקר עם מלית פטריות, פילה צלוי של בשר עם רוטב פטריות-טרגון, ו פילה צלוי של בשר בקר עם רוטב שאלוט ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
בקערה קטנה, מערבבים את הפלפל השחור, את הפלפל הירוק, את הפלפל הלבן ואת המלח. לשפשף את הבשר עם תערובת פלפל-מלח. צורב בשר במחבת חמה עד שחום בכל רחבי. אם tenderloin הוא גדול מדי למחבת, לחתוך בשר לשניים. במחבת צלייה משומנת צולים את הפילה באמצע התנור במשך 20 עד 25 דקות, או עד שמדחום בשר רושם 130 מעלות f לבשר בינוני-נדיר, ומניחים לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
הפילה יכול להיות קלוי 2 ימים מראש ונשמר עטוף ומקורר. פורסים את הפילה לרוחב, מסדרים אותו על קרש חיתוך או מגש, ומקשטים אותו עם הפטרוזיליה.
מגישים את הבשר עם חזרת שמנת חמוצה.
לשלב את כל החומרים. לְצַנֵן.